ME CONTEMPORARY, NY ADELGADE 7, DK-1104 CPH | MALOU ERRITZØE, +45 21 48 30 26, ME@MECONTEMPORARY.COM

[contact]


Malou Erritzøe

[45] 21 48 30 26

me@mecontemporary.com

Malou Erritzøe er kunsthistoriker og bach.jur. fra Københavns Universitet og har de sidste 10 år arbejdet med kunst på adskillige niveauer – i direkte samarbejde med danske og udenlandske kunstnere, som skribent og formidler, i auktionshus og museum, samt i tre år drevet sit eget galleri først i Ny Adelgade og siden i Pakhus 48. Det sidste sted med adresse til fælles med en række af landets førende designmøbel showrooms smukt beliggende i Frihavnen.

Fra galleriårene og fra arbejdet med et antal kuraterede museumsudstillinger, besidder Malou Erritzøe en solid erfaring med udstillingsplanlægning og kuratering, herunder layout og redigering af kataloger.

Senest er også indretningsopgaver for firmaer og private blevet en del af ME contemporarys virke. Kunst og design følges ad og hvor det gode design kan skabe den smukke, æstetiske, funktionelle ramme kan kunsten tilføje et lag ekstra og udtrykke personlighed, stemning, fortællinger.

Derfor tilbyder Malou Erritzøe, at indtænke kunst i indretningen, der måtte passe til sted og ejer/virksomhed. Det være sig ved genophængning af eksisterende samling, tilkøb af nye værker samt lejeaftaler.